Șterge-ți contul
Cum îți ștergi contul WashGuard și datele asociate.
Șterge-ți contul
WashGuard este o aplicație a Milena Marketing ltd. Pe această pagină afli cum îți ștergi contul WashGuard și ce se întâmplă cu datele tale.
Ștergere în aplicație
- Deschide WashGuard și autentifică-te.
- Deschide fila Mai multe.
- Atinge Șterge contul și confirmă cu Șterge definitiv.
Contul tău și datele enumerate mai jos sunt șterse imediat.
Ștergere fără aplicație
Dacă nu mai poți folosi aplicația, trimite-ne o cerere de ștergere prin formularul de contact. Folosește adresa de e-mail a contului tău WashGuard. Îți ștergem contul în cel mult 30 de zile și îți confirmăm ștergerea prin e-mail.
Ce se șterge
- contul tău: adresa de e-mail, datele de autentificare, numele afișat și fotografia de profil
- istoricul tău cu toate analizele și recomandările
- aparatele, detergenții și setările salvate
- starea abonamentului stocată la noi
Ce se păstrează
- Rapoartele de blocare și statisticile de utilizare nu sunt legate de contul tău. Ele sunt șterse automat după perioadele de păstrare ale furnizorului nostru Google Firebase, cel târziu după 14 luni.
- Solicitările trimise prin formularul de contact sunt șterse după ce au primit un răspuns complet, cu excepția cazului în care există obligații legale de păstrare.
Abonament
Ștergerea contului nu anulează un abonament activ. Anulează-l în setările de abonamente din Google Play sau App Store.